Harga Dan Katalog Gildan Malaysia

Harga Dan Katalog Gildan Malaysia
Dapatkan harga terkini pakaian Gildan Malaysia

Tempah Baju T-Shirt Kelas Tshirt Sekolah 2015-2016

10:11 AM - By Jkay Printing


Baju T-Shirt Kelas 2014
Baju T-Shirt Kelas 2014 Shah Alam
Untuk tempahan terus hubungi atau whatsapp Joe 018-2029142. Sekalipun zaman telah berubah dari satu masa yang purba ke satu masa yang tak berapa kuno sampailah kepada saat di mana banyak benda boleh ditempah hanya dengan menekan satu butang di dalam telefon bimbit ataupun di telefon, masih banyak lagi benda yang masih dilakukan secara manual ataupun masih dilakukan secara tradisional. Misalnya kita masih memasak menggunakan api betul dan bukannya masak di alam maya. Kita masih makan nasi betul sekalipun nasi putih aje kerana kita tidak boleh nak makan nasi di alam cyber. Hakikatnya ada banyak benda yang asli tidak boleh ditiru dan tidak boleh ditukar ganti dengan benda lain. Begitu juga dengan usaha kelas-kelas di peringkat sekolah rendah dan menengah yang berminat untuk membuat baju t-shirt kelas dengan design cantik hasil tangan sendiri.

Dari satu negeri ke satu negeri telah banyak perkara yang muncul untuk merealisasikan usaha membuat baju t-shirt kelas ini. Misalan yang dimaksudkan di sini ialah dari negeri Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Kuala Lumpur, Selangor, Pahang, Perak, Perlis, Kedah, Kelantan, Terengganu, Pulau Pinang, Sabah dan Sarawak. Kadang-kadang susah untuk kita faham kenapa berlaku perkara semacam ini. Apabila satu ayat dihubungkan dengan satu ayat yang lain, bertambah banyak kekeliruan yang berlaku dan seterusnya mendatangkan masalah yang besar dan boleh membawa pula kepada perpecahan yang lain. Tetapi susah untuk kita faham bagaimana baju kelas boleh dibuat dengan harga yang murah dan pada masa yang sama memiliki kualiti yang tinggi terutama apabila diperbuat daripada kain cotton.

Kesukaran mencari tempat atau kedai yang boleh membuat custom made tshirt memang mendatangkan masalah lebih-lebih lagi kita berada di tempat yang agak terpencil dan jauh dari kesibukan kotaraya. Sekiranya pejabat anda di Jalan Pudu, maka tempat yang sesuai untuk dicari ialah kawasan jalan pudu. Jika pejabat anda di Kota Damansara, maka carilah di tempat yang berdekatan dengan kota dan damansara utama. Begitu juga dengan damansara perdana. Seandainya kawasan perumahan yang anda diami sekarang terletak di sungai buloh ataupun di shah alam, maka pastilah tempat yang paling afdal untuk anda riki ataupun survey ialah kawasan yang sewaktu dengannya seperti di jinjang ataupun di paya jaras. Akan tetapi, apabila kawasan itu terletak di bandar-bandar lain seperti di seremban ataupun ayer keroh ataupun di alor setar, maka apabila melakukan siasatan anda, lakukanlah di tempat yang cerah dan di bandar-bandar yang telahpun disebut sebentar sahaja tadi.

Baju t shirt yang berwarna putih ataupun hitam memang sesuai untuk dibuat baju kelas anda lebih-lebih lagi apabila anda sebenarnya berada di saat yang paling hujung dalam sejarah dunia. Sejarah bukanlah satu yang boleh dibuat-buat ingat macam tu saje tapi boleh bersumberkan alam dan manusia. Manakala geografi pula melibatkan pekerjaan mengukur tanah melakar peta bandar ataupun peta hutan belukar dan semak samun tapi kehebatan seorang yang ahli dalam ilmu geografi memang merumitkan keadaan yang sememangnya sudah mula rumit dan komplikated. Kesilapan yang paling besar adalah berlakunya keserabutan dalam menilai dan membuat keputusan yang muktamad lagi tepat. Sekalipun tertipu, kita memang akan terus berusaha untuk memaafkan siapa yang menipu kita kerana kita berhati mulia dan bersifat sukakan kedamaian dan keamanan.

Alam persekolahan bukanlah satu zaman di saat remaja yang mudah untuk dilakukan. Hampir lapan puluh peratus masa muda remaja kita dihabiskan di zaman persekolahan rendah dan sekolah menengah. Ada yang bermula di zaman tadika ataupun tabika kemas dan ada juga yang bermula dari darjah satu masuk pula ke darjah tiga dan terus pula ke darjah enam sebelum melangkah masuk ke peringkat yang lebih tinggi iaitu peringkat menengah. Dari tingkatan satu hingga tingkatan tiga mungkin kita  bersekolah di sebuah sekolah lain tetapi bila masuk pula ke tingkatan empat dan seterusnya kita berada di sekolah yang lain pula. Apabila bertambah bilangan perkataan yang dimuatkan di dalam satu karangan, kita akan tertumpu untuk membaca perenggan yang pendek atau ada juga yang memilih untuk membaca hanya perenggan yang pertama dan terakhir.
Contoh Baju Kelas SPM 2014
Variasi Baju Class Black T-Shirt Gildan


Apabila kita berada di penghujung sekolah menengah kita akan berhadapan dengan peperiksaan sijil pelajaran Malaysia ataupun spm. Selesai peperiksaan kita akan berpisah dengan rakan-rakan kita dan sahabat sahabat seperjuangan yang kita akrab dan setia. Maka apakah cara yang terbaik untuk mengabadikan kenangan manis bersama mereka itu? Bukankah menarik kalau dapat diabadikan di dalam foto ataupun di dalam buku autograph yang boleh kita bertukar-tukar untuk mengisi isi hati dan ingatan kita pada seseorang? Di sinilah gunanya baju tshirt yang dibuat untuk kelas atau kelab. Anda boleh pilih untuk meletakkan gambar anda ataupun gambar bersama rakan tersayang di dalam design tersebut untuk dicetak ke atas baju tshirt yang anda pilih. Warna baju tshirt tidak menjadi masalah sama sekali kerana ada bermacam pilihan warna yang boleh dibuat misalannya baju warna hitam warna kelabu warna merah warna biru dan bermacam lagi. Kalau awak minat baju warna pink pun takde masalah kerana apa yang paling penting ialah kenangan bersama teman-teman dapat dirakamkan di atas design tersebut dengan cantik dan jelas dan pada masa yang sama bertahan lama.

About the Author

Jkay Printing merupakan sebuah syarikat percetakan custom made t-shirt unik di Malaysia. Follow kami JKAY PRINTING
View all posts by admin →

Get Updates

Daftarlah dan terima email setiap kali kami update blog kami!

Share This Post

Recent news

Labels

Pahang Darul Makmur
Bera Cameron Highlands Janda Baik Jerantut Kampung Pagi Kuala Lipis Kuantan Lipis Maran Pekan Raub Rompin Bentong

Perak Darul Ridzuan
Kinta Larut Matang Selama Manjung Hilir Perak Kerian Batang Padang Kuala Kangsar Perak Tengah Hulu Perak

Perlis Indera Kayangan

Pulau Pinang Pulau Mutiara
Timur Laut Penang Seberang Perai Tengah Seberang Perai Utara Barat Daya Pulau Pinang Seberang Perai Selatan Georgetown Bukit Bendera Bayan Lepas

Kedah Darul Aman
Sungai Petani Alor Setar Kulim Kubang Pasu Baling Pendang Langkawi Yan Sik Padang Terap Pokok Sena Bandar Baharu

Kelantan Darul Naim
Kota Bharu Pasir Mas Tumpat Bachok Tanah Merah Pasir Puteh Kuala Krai Machang Gua Musang Jeli Lojing

Sabah Negeri di Bawah Bayu
Kota Kinabalu Tawau Sandakan Lahad Datu Keningau Kinabatangan Semporna Papar Penampang Beluran Tuaran Ranau Kota Belud Kudat Kota Marudu Beaufort Kunak Tenom Putatan Pitas Tambunan Tongod Sipitang Nabawan Kuala Penyu

Sarawak Bumi Kenyalang
Kuching Miri Sibu Bintulu Serian Samarahan Sri Aman Marudi Betong Sarikei Kapit Bau Limbang Saratok Mukah Simunjan Lawas Belaga Lundu Asajaya Daro Tatau Maradong Kanowit Lubok Antu Selangau Song Dalat Matu Julau Pakan Padawan

Terengganu Darul Iman
Kuala Terengganu Kemaman Dungun Besut Marang Hulu Terengganu Setiu

Wilayah Persekutuan Malaysia
Labuan Putrajaya

Cyberjaya

Blogroll

Discussion

Negeri Sembilan Darul Khusus
Seremban Bahau Rembau Kuala Pilah Jelebu Tampin Johol Senawang Seremban 2 Sendayan Port Dickson Nilai

Melaka Darul Azim Ayer Keroh Lubuk China Masjid Tanah Sungai Udang

Johor Darul Takzim
Batu Pahat Muar Skudai Stulang Mersing Kota Tinggi Pontian Sungai Mati Tampoi Parit Jawa Johor Bahru Kulaijaya Kluang Segamat Ledang Danga Bay Hutan Bandar Dataran Bandaraya

Kuala Lumpur
Jalan Ampang Jalan Bukit Bintang Jalan Bangsar Jalan Semarang Jalan Chow Kit Jalan Cochrane Jalan Cheng Lock Jalan Damansara Jalan Dang Wangi Jalan Dewan Bahasa Jalan Esfahan Jalan Genting Klang Jalan Hang Jebat Jalan Hang Kasturi Jalan Hang Lekir Jalan Hang Lekiu Jalan Hang Tuah Jalan Imbi Jalan Kinabalu Jalan Kuching Jalan Loke Yew Jalan Maharajalela Jalan Masjid India Lebuh Pasar Besar Medan Pasar Besar Jalan Pahang Jalan Parlimen Jalan Pantai Baharu Jalan Petaling Jalan Pudu Jalan P Ramlee Jalan Raja Chulan Jalan Raja Laut Jalan Sultan Ismail Jalan Sungai Besi Jalan Syed Putra Jalan Tuanku Abdul Rahman Jalan Tun H S Lee Jalan Tun Perak Jalan Tun Tan Siew Sin Jalan Tun Sambanthan Jalan Yap Ah Loy Jalan Yap Kwan Seng

Selangor Darul Ehsan
Subang Shah Alam Petaling Jaya Kuala Selangor Banting Sepang Dengkil Gombak Sabak Bernam Klang Rawang Pasir Panjang Labu Ampang Beranang Cheras Kajang Semenyih Ulu Langat Ulu Semenyih Kuala Langat Bandar Batu Kelanang Morib Tanjong Dua Belas Telok Panglima Garang Jugra Sungai Buloh Ara Damansara Kota Kemuning Kota Damansara Bandar Utama Tanjong Karang Jeram Ijok

© 2015 JKAY PRINTING. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top